KIJKSESSIE

Kijksessie

Is jouw geliefde op zijn of haar knieën gegaan? GEFELICITEERD! Dat betekent wel dat er een hoop geregeld moet worden: datum, locatie, fotograaf, jurk, ringen… en natuurlijk een KNALLENDE FEESTBAND!!!

Zijn jullie nog op zoek naar een spetterende band voor op jullie bruiloft, dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij verzorgen regelmatig kijksessies voor aanstaande bruidsparen. De hele band zal hierbij aanwezig zijn zodat jullie een perfecte en eerlijke indruk van ons krijgen. What you see is what you get!

De eerstvolgende kijksessie staat gepland op:
Zondag 5 april 2020 | middag | locatie n.n.b. | Breda

In verband met de maatregelen die de overheid en het RIVM ons voorschrijft zijn wij helaas genoodzaakt de kijksessie van 5 april te annuleren. We hebben gezocht naar mogelijkheden om de kijksessie online te houden. Echter het is met name op technisch gebied erg ingewikkeld om dit op korte termijn te kunnen realiseren en we willen natuurlijk wel topkwaliteit kunnen laten zien en horen!

Momenteel denken we na over een goed alternatief om alsnog een kijksessie kunnen organiseren die past bij de maatregelen die op dat moment van toepassing zijn. Deze veranderen alleen zo snel dat we hebben besloten hier even mee te wachten tot de situatie enigszins stabieler is.

Wij hopen op jullie begrip en wensen jullie vooral een goede gezondheid en veel sterkte met het maken van keuzes omtrent de mooiste dag van jullie leven.

Na regen... komt zonneschijn!

Met vriendelijke groeten,
The Wedding Crashers

Aanmelden