MUZIKANTEN

Muzikanten

Maak hier kennis met de vaste kern van THE WEDDING CRASHERS! Daarnaast werken we samen met een vast team van betrouwbare geluidstechnici en alleen de allerbeste DJ’s. Zowel de muzikanten op het podium als iedereen achter schermen maken jullie bruiloft tot een KNALFEEST!

Suzanne Mol

Deze schone Bredase is het middelpunt van de band en heeft de touwtjes stevig in handen. Suzanne laat je dansen, springen en meezingen en geniet daar zelf nog het meest van!

Joey Timmers

Houd het buffet in de gaten als Joey langsloopt! Deze drummer uit Oosterhout is in alle opzichten onze grootste en meest fanatieke WEDDING CRASHER!

Merijn Nelemans

Toetsenist en bandmanager Merijn uit Roosendaal krijgt het voor elkaar om iedere plek om te toveren tot een feest. Hij weet hoe je de voetjes van de vloer krijgt!

Sebas Honing

Met zijn virtuoze gitaarsolo’s steelt de Roosendaalse Sebas de harten van de gasten. Ondanks zijn achternaam is hij niet zo zoet, want de puntzakken friet zijn niet veilig wanneer Sebas op het podium staat!

Wouter van Broekhoven

Wouter is niet alleen de oudste maar ook de charmantste WEDDING CRASHER. Deze Tilburgse bassist zal er alles aan doen om het boeket te vangen!

Wat als…?
Natuurlijk kan het een keer voorkomen dat een bandlid is verhinderd of wordt geveld door ziekte. Geen zorgen! Want achter elke WEDDING CRASHER hebben wij professionele invalmuzikanten klaarstaan. Jullie feest gaat dus altijd door!